Αποστολές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εκτελεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα καθώς συνεργαζόμαστε με την ACS και τα ΕΛΤΑ Courier. Το κόστος μεταφορικών εντός & εκτός Αττικής ανέρχεται στα 4€. Στην περίπτωση που η παραγγελία είναι πάνω από 59€, τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Οι παραγγελίες επεξεργάζονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Αυτές που υποβάλλονται Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα. Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελίας σας από το κατάστημα μας στην Γλυφάδα (Λ. Δημάρχου Α. Μεταξά 33, εντός του εμπορικού κέντρου Florida). Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών. Διευκρινίζουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν σημείο παράδοσης όσον αφορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κατά συνέπεια, αλλαγές σε αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται μόνο μέσω του τελευταίου.

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται με τα ΕΛΤΑ Courier. Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας και το κόστος των μεταφορικών 12€. Στην περίπτωση που η παραγγελία είναι πάνω από 200€, τότε το κόστος μεταφορικών είναι μηδενικό.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε απροσδόκητες συνθήκες, λόγω κακών καιρικών συνθηκών ή ανωτέρας βίας. Επίσης δεν ευθύνεται αν υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών.