Επιστροφές & Αλλαγές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την ημέρα που την παραλάβατε. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται στην συσκευασία του και να φέρει τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια). Απαραίτητο είναι επίσης να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς και το Ειδικό Έντυπο Επιστροφής.

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη ο οποίος και μπορεί να διαλέξει μεταφορική εταιρεία. Το νέο προϊόν αποστέλλεται δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων, και κατά συνέπεια αλλαγές, επιστροφές χρημάτων και έκδοση πιστωτικών, για αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί σε εκπτωτικά bazaar όπου και θα αναφέρεται ρητά και ξεκάθαρα.

Αν επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109680446 για να σας εξυπηρετήσουμε όσον αφορά στο νέο προϊόν που θέλετε να πάρετε .Αλλαγές σε αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πραγματοποιούνται μόνο μέσω του τελευταίου.

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, το ποσό θα κατατεθεί στον λογαριασμό που σημειώσατε στο Ειδικό Έντυπο Επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και ελέγχουν των επιστρεφόμενων προϊόντων. Υπενθυμίζουμε ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί, φθαρεί ή εν γένει δεν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής.

Αν επιθυμείτε έκδοση πιστωτικού, η αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έτσι ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας. Διευκρινίζουμε ότι το πιστωτικό σημείωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από το athinama.gr και όχι σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα μαςκαθώς και ότι έχει διάρκεια 6 μηνών από την ημερομηνία έκδοσής του.

Σε κάθε περίπτωση και για κάθε παραγγελία, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας!