Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της εταιρείας courier για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε σε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους αντικαταβολής το οποίο είναι 3,00 € ανεξαρτήτου ποσού αγοράς και αφορά το κόστος διαχείρισης των χρημάτων από την εταιρεία courier.

Κατάθεση σε τράπεζα

EUROBANK
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0040.69.0200614353
IBANGR3902600400000690200614353
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ Α. – ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Α. Ο.Ε.

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμές από όλες τις γνωστές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: VISAMasterCardAmericanExpressMaestro,Diners.  Διευκρινίζουμε ότι αγορές με δόσεις δεν υποστηρίζονται.
Η επιλογή εξόφλησης μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας ολοκληρώνεται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank προκειμένου να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής σας.

Paypal

Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμία προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο www.athinama.gr.